Behandel couperose Nijmegen bij Dermavisie

DermavisieHeeft u kleine adertjes in uw gezicht die zichtbaar zijn en wilt u deze graag weg hebben? Dan kan dit bij Dermavisie door de behandeling couperose Nijmegen

De kleine adertjes in het gezicht zijn zichtbaar doordat deze verwijd zijn. Dit kan gebeuren wanneer de vaten hun elasticiteit verliezen en verzwakken. Er zijn verschillende factoren die dit kunnen beïnvloeden. Het kan namelijk sneller ontstaan wanneer een persoon veel in de zon komt, rookt maar het kan ook erfelijk zijn. Om de couperose Nijmegen te behandeling wordt het IPL apparaat gebruikt. Wanneer dit apparaat gebruikt wordt, zal er door middel van licht met een bepaalde golflengte gericht worden op het bloed. De bloedvaatjes zullen vervolgens verwarmen en gaan stollen. Het lichaam zal dit dan zelf gaan opruimen en de couperose is weg!

Wilt u persoonlijk advies?

Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken met een specialist. Deze persoon zal u dan tijdens dit vrijblijvende consult alles over de behandeling uitleggen en uw vragen beantwoorden. U kunt contact opnemen door te bellen naar 024 84 82 028. Of stuur een e mail naar [email protected]. De specialisten zien u graag langskomen in de kliniek!